суббота, 23 марта 2019 г.

МЕМОРАБІЛІЇ 2

Умовно Меморабіліі кожної сім'ї можна розділити на кілька важливих колекцій:

• сімейні фотографії і цінності;
• дитячі пам'ятні речі;
• Меморабіліі з подорожей і поїздок;
• Меморабіліі, відповідна важливих подій і дат (весілля, свята, особливі заходи і т.п.);
• Меморабіліі з повсякденного життя.
.
Почати краще всього з того, що у вас вже є. Спочатку оцініть масштаби майбутньої роботи - де саме у вас зберігаються старі дрібнички, куди ви плануєте їх складати, за яким принципом будете сортувати дрібнички, чи є якісь пам'ятні штучки у ваших рідних і друзів, які ви могли б прийняти на зберігання та використовувати в майбутньому для сімейних альбомів. .
Це відмінний спосіб не тільки врятувати важливі і потрібні сімейні цінності, які напевно зберігаються у ваших близьких в абсолютно неприйнятних умовах, але і побачитися з тими, кого ви не так часто бачите. Не пропустіть можливість записати, що означає той чи інший предмет, з якими подіями пов'язаний. Якщо ж це старі фотографії (а їх також можна віднести до меморабіліі), уточніть, хто зображений на фотографіях, дати, місця, історії.
.
Не менш ретельно потрібно поставитися до місця, де ви будете зберігати сімейні фотографії і Меморабіліі, оскільки високі і низькі температури, вологість, прямі сонячні промені, пустотливі дитячі ручки завдають непоправної шкоди.Щоб не пом'яти і не пошкодити нічого цінного, вибирайте жорсткі, бажано не пластикові контейнери
.
Якщо ви робите замітки про дату, історії фотографій і предметів, намагайтеся писати спеціальними ручками або маркерами або ж записуйте на окремих аркушах паперу. Також можна завести спеціальний блокнот, де ви будете робити позначки про майбутніх сторінках сімейних альбомів - які фотографії використовувати, які предмети можна помістити в альбом. Всі ці поради в рівній мірі відносяться і до більш сучасним колекціям меморабіліі.
.
Крім дрібничок, важливих для нас в зв'язку з причетністю до тих чи інших дат чи подій, є ще дуже важлива Меморабілія, яку абсолютна більшість безжально викидає зі свого життя. Дуже часто ми забуваємо, що наше життя складається не тільки з важливих дат.
Кожен день сповнений значущих і цікавих моментів, і адже нам під силу зробити кожен день яскравим!
.
.
Подумайте про те, що відбувається кожен день, що наповнює ваше життя сенсом і радістю. Всі ці маленькі моменти і дрібниці милі й зворушливі, але так легко можуть загубитися серед глобальних проблем і життєвих труднощів. Поцілунок щоранку перед тим, як ви з чоловіком тікаєте на роботу ... Погодьтеся, адже саме це створює настрій на весь день! Чому ж не зберегти чарівну записочку від чоловіка (навіть якщо вона написана корявим почерком і на клаптику паперу)?...
.
.
Зберігайте спогади, зберігайте яскраві моменти , емоції вашого життя !!!








Комментариев нет:

Отправить комментарий